PRODUSE LIFE CARE

Life Care DIRECTOR EXECUTIV LIFE CARE ,NR TEL 0727327254

Prin marcile proprii pe care le-am dezvoltat si prin parteneriate cu producatorii de elita de produse BIO punem la dispozitie Partenerilor nostri produse de cea mai mare calitate,lucru pe care il asiguram prin garantia totala a produselor
- Cosmetice terapeutice,retete originale
- Suplimente alimentare organice
- Solutii BIO pentru curatenia casei
- Ciorapi modelatori cu microcapsule active
- Cafea BIO arabica cu ganoderma
- Accesorii pentru frumusetea zilnica
Istorie Brand Krauter Produsele din gama Krautersunt renumite pentru modul traditional de realizare a produselor, reţetele fiind păstrate încă din anul 1969, an în care au apărut pentru prima dată în Germenia.
- Din anul 2007, producătorul german Asam produce pentru Life Care cosmeticele naturale- terapeutice Krauter
- Din ingrediente naturale, specialiştii germani au reuşit să conceapă reţete unice, care au făcut obiectul unor produse de excepţie
- Tradiţia germană îşi spune încă o dată cuvântul în efectele miraculoase ale produselor Krauter.Calitate Krauter
- Produsele Life Care sunt de o incontestabilă calitate prin conţinutul de plante şi prin reţetele traditionale, inspirate din natură.
- Produsele Krauter beneficiază de certificate de calitate, care atestă valoarea incomensurabilă adusă sănătaţii terapeutice
- Calitatea produselor Krauter este dată prin studiile de customer satisfaction din anul 2008,conform cărora produsele Life Care au ocupat locurile fruntaşe. Krauter, secretul naturii
1. Krauter înseamnă produse terapeutice apreciate pentru efecte, aromă şi utilitate.
2. Krauter înseamnă respectarea tradiţiei, prin folosirea reţetelor folosite din străbuni pentru terapie, îmbinate cu tehnologia modernă.
3. Krauter înseamnă respect pentru natură şi miracolele ei
Calitate Krauter
- Produsele Life Care sunt de o incontestabilă calitate prin conţinutul de plante şi prin reţetele traditionale, inspirate din natură.
- Produsele Krauter beneficiază de certificate de calitate, care atestă valoarea incomensurabilă adusă sănătaţii terapeutice
- Calitatea produselor Krauter este dată prin studiile de customer satisfaction din anul 2008, conform cărora produsele Life Care au ocupat locurile fruntaşe.
Krauter, secretul naturii
1. Krauter înseamnă produse terapeutice apreciate pentru efecte, aromă şi utilitate.
2. Krauter înseamnă respectarea tradiţiei, prin folosirea reţetelor folosite din străbuni pentru
terapie, îmbinate cu tehnologia modernă
3. Krauter înseamnă respect pentru natură şi miracolele ei.
Istorie Brand- Life Impulse
-În anul 2007, pentru Life Care, începe să se producă de către Dynamic Health Laboratoires, SUA, primele suplimente alimentare BIO, denumite Life Impulse.
- Suplimentele alimentare, Life Impulse sunt substanţe extrase din diverse produse vegetale sau minerale. Rolul lor este de a aduce în alimentaţie anumite substante care lipsesc sau au o concentraţie sub nivelul optim din organism. În plus, ele sunt extrem de eficiente atunci când se urmăreşte o concentraţie mai mare de substanţe nutritive în diverse scopuri: arderea gRAăsimilor, antioxidanţi, etc.
De cele mai multe ori simpla ingerare a alimentelor nu poate să asigure necesarul de nutrienţi, ce dorim să-i aducem în organism, de aceea trebuie să căutăm o sursă alternativă de asigurare a lor.
- Stilul de viata supraîncărcat, atenţia tot mai mare acordată aspectului fizic, preferinţa faţă de alimentele fast food în locul unei mese preparate, toate acestea pun în umbră alimentaţia corectă şi consolidează părerile celor care consideră că suplimentele nutritive sunt necesare.
Tocmai pe fondul acestor considerente, specialiştii recomandă tot mai des administrarea suplimentelor nutritive.
Calitate Life Impulse
- Toate produsele Life Impulse sunt BIO, certificate cu USDA Organic
- Toate produsele Life Impulse sunt acreditate şi certificate de Ministrul Sănătaţii din România
- Toate produsele Life Impulse sunt supuse unor teste complexe de eficacitate şi toleranţă
- Dezvoltarea şi producţia Life Impulse se bazează pe utilizarea responsabilă a resurselor naturii şi ale omului.
Life Impulse, impuls pentru un plus de sănătate
1. Life Impulse înseamnă suplimente alimentare BIO care completează un regim alimentar obişnuit, reprezentând o sursă naturală de vitamine şi minerale.
2. Life Impulse sunt produse de înaltă calitate pentru persoanele care merită mai mult decât tot ce se cunoştea în materie de suplimente alimentare.
3 . Life Impulse sunt produse testate de consumatorii din întreaga lume , care au simţit pe propria piele efectele lor extraordinare.